Lofty Living | Rotterdam: Goudsesingel
40692
single,single-portfolio_page,postid-40692,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Rotterdam: Goudsesingel

Rotterdam: Goudsesingel

Dit appartement is bij uitstek geschikt voor internationale studenten en stagiairs. Het appartement is in 2015 volledig gerenoveerd; zowel de badkamer, toilet als de keuken zijn nieuw. Het appartement beschikt over drie slaapkamers. De gedeelde ruimtes worden dus gedeeld met twee andere bewoners.

Het appartement beschikt over een ruime en volledig ingerichte woonkamer met een bank, eethoek, salontafel en een tv. De slaapkamers worden tevens gemeubileerd verhuurd. Bed, bureau en een kledingkast zijn aanwezig in de kamer, alsook een dekbed, dekbedovertrek en kussens. De woning is voorzien van stadsverwarming en kunststof kozijnen met isolatieglas. Tevens is recent de entree en het trappenhuis met de lift volledig gerenoveerd.

 


 

Locatie

Het appartement is gelegen tegen het centrum van Rotterdam in de wijk Rubroek. De wijk grenst aan de stadsdriehoek, het centrum van Rotterdam. De Goudsesingel is één van de twee grote winkelstraten uit de wijk. Alle benodigde faciliteiten zijn dus binnen handbereik. De supermarkt Dirk van den Broek, drogisterij, Dirx en slijterij bevinden zich allemaal zo goed als onder het appartement. Op loopafstand bevindt zich ook hotspot cafe @home, Sushi Point, zonnebankcentrum Sunday’s, ING bank en PostNL postkantoor voor postservice.

 


 

Bereikbaarheid

  • Tram 7, Meent, op 1 minuut loopafstand (directe verbinding naar de Erasmus Universiteit).
  • Tram 21, Burg. Van Walsumweg, op 6 minuten loopafstand directe verbinding naar de Erasmus Universiteit.
  • Tram 24, Burg. Van Walsumweg, op 6 minuten loopafstand directe verbinding naar de Erasmus Universiteit.
  • Metro,  Oostplein, op 3 minuten loopafstand.

 

Interesse of vragen? Wij horen graag van je!

Huurprijs

550 euro per maand

Inclusief

gas, water en elektriciteit

Borg

1 maand huur

ook inclusief

kabel tv en internet