Lofty Living | Beheer
40606
page,page-id-40606,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Beheer

Haal het meeste uit uw belegging, als beheer partner staan we voor u klaar.

 

Uw woning verhuren? Liever geen beheerlasten zoals het inrichten, zoeken naar huurders, bezichtigingen en de (financiële) administratie van uw woning etc? By C is de partner voor uw totale verhuurtraject. By C is een persoonlijk en professioneel bemiddelingsbureau in huur, verhuur en beheer van vastgoed in Rotterdam en omgeving.

 


 

 

By C verhuurt met name aan expats, internationale studenten en internationale stagiaires die tijdelijk voor werk, een master, traineeship of stage in Nederland verblijven. Hiermee garanderen we dat uw huurwoning op korte termijn terug beschikbaar is en de huurprijs actueel blijft.

 

Wij bieden u een complete dienst aan. Uw woning wordt op professionele wijze beheerd wanneer u de zorg voor uw woning aan ons uitbesteed. By C neemt u de beheerlasten uit handen en zorgt voor een smaakvolle presentatie van uw huurwoning. Onze gerichte marketingdiensten geven uw woning alle aandacht om deze snel te verhuren. Alle financiële aspecten van uw woning worden bijgehouden door By C, zodat u zo min mogelijk administratieve lasten heeft.

 

Wilt u het beheer in eigen handen houden? By C kan ook enkel de bemiddeling voor u verrichten. Wij gaan spoedig op zoek naar de juiste huurders voor uw huurwoning.

 

Interesse in een samenwerking met By C? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen met u bepalen we welke diensten geschikt zijn voor uw huurwoning. Informeer naar de beheer- en verhuurdiensten van By C via onze contactpagina.