Lofty Living | About
1211
page,page-id-1211,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

About

By C is opgericht door Tagianna Camelia. Zij is de drijvende kracht achter By C. Geboren op Curaçao en gestudeerd in Nederland is ze internationaal georiënteerd en communiceert ze makkelijk met alle nationaliteiten.

 

Haar passie voor vastgoed en ondernemen is ontstaan sinds haar studie in Nederland. Naast de panden in beheer voor By C, bezit ze ook haar eigen panden die ze met alle liefde heeft gerenoveerd, ingericht en momenteel beheert.

 

“Huizen zijn mijn passie. Ik ben altijd op zoek naar een volgende woning en aan nieuwe ideeën heb ik geen tekort. Van renoveren tot smaak- en stijlvolle inrichten en beheren van woningen, ik doe het met alle plezier.”

 

Tagianna heeft jarenlange ervaring als auditor. Tijdens haar carrière heeft Tagianna onder andere gewerkt bij Deloitte, Erasmus Universiteit, Auditdienst Rijk cluster Buitenlandse Zaken en Auditdienst Rijk cluster Rijks Vastgoed.

 

Tagianna is afgestudeerd Master in science (Msc) Accountancy, Auditing and Controlling (Erasmus Universiteit) en rond momenteel de post-master Register Accountant af. Daarnaast draagt ze de titel Register Fraude Auditor (Antwerp Management School).

 

“Our mission is to maximize shareholders value while providing our clients with a tasteful home.”

 

Welcome home!!

– Tagianna Camelia