Lofty Living | Rotterdam: Blommersdijkselaan
1191
single,single-portfolio_page,postid-1191,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Rotterdam: Blommersdijkselaan

Rotterdam: Blommersdijkselaan

Dit appartement is bij uitstek geschikt voor (internationale) studenten. Het appartement is in 2014 volledig gerenoveerd; zowel de badkamer, toilet als de keuken zijn nieuw. De kamer bevindt zich op de bovenverdieping van het huis. Het studentenhuis heeft vier kamers verdeeld over twee verdiepingen. Elke verdieping heeft zijn eigen faciliteiten, douche, toilet en keuken inclusief keukeninrichting, koelkast, combi magnetron en wasmachine. Alle faciliteiten worden met nog een persoon gedeeld. De kamer wordt gemeubileerd verhuurd. Bed, bureau en kledingkast zijn aanwezig in de kamer, alsook een dekbed, dekbedovertrek en kussens.

 


 

Locatie

Het appartement is gelegen tegen het hippe Oude Noorden van Rotterdam. Het Oude Noorden kent pleinen, singels en gezellige vooroorlogse straatjes. Supermarkt Dirk van den Broek op 3 minuten loopafstand. Jong, oud, rijk, arm, studenten, acteurs, kunstenaars, ondernemers en winkeliers wonen en werken er naast elkaar. Italiaans restaurant Ciao Ciao en PostNL postkantoor op 2 minuten loopafstand. In de buurt bevinden zich diverse winkels en faciliteiten.

 


 

Bereikbaarheid

  • Tram 7, Zaagmolentraat, op 10 minuten loopafstand (directe verbinding naar de Erasmus Universiteit).
  • Tram 8, Soetendaalseweg, op 3 minuten loopastand (directe verbinding naar de stad).
  • Met tram 7 binnen 27 minuten op de Erasmus Universiteit.
  • Met tram 8 binnen 18 minuten in stads centrum/ winkelstraten.

 

Interesse of vragen? Wij horen graag van je!

Huurprijs

500 euro per maand

Inclusief

gas, water en elektriciteit

Borg

1 maand huur

ook inclusief

Kabel tv en internet