Lofty Living | Financieel- en administratief beheer
40756
page,page-id-40756,page-child,parent-pageid-40606,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Financieel- en administratief beheer

Wilt u graag zelf uw onroerend goed beheren maar u heeft niet de behoefte om alle administratieve en financiële aspecten bij te houden. Dan kunt u er ook voor kiezen om enkel de financiële zaken van uw onroerend goed aan ons over te laten. Wij verzorgen voor u het volgende:

 

Afsluiten huurovereenkomst

We stellen een geschikte huurovereenkomst op naar uw situatie welke we met u in detail doorspreken. Eventuele aanvullende voorwaarden worden in de huurovereenkomst opgenomen. We maken een afspraak met uw huurder en leggen de belangrijke punten in de huurovereenkomst uit aan de huurder. By C draagt zorg voor ondertekening van de huurovereenkomst door beide partijen. Ook zorgen wij voor het incasseren van de eerste huurperiode en waarborgsom.

 

Financieel- en administratief beheer

Wij dragen zorg voor alle financiële aspecten. We incasseren de huur, voeren huurverhogingen door en manen aan bij achterstand. Tevens geeft By C begeleiding bij juridische bijstand in geval van blijvende wanbetaling en/of ontruiming.

 

Einde huurovereenkomst

Als de huurovereenkomst ten einde komt zorgt By C voor de inspectie en afwikkeling van de huurwoning en stellen we een inspectierapport op. Tevens maken we de eindafrekening van het werkelijk verbruik van gas, water en elektra op. We maken een afspraak met de huurder voor inname van de sleutel en zorgen voor de terugbetaling van de waarborgsom na verrekening van eventuele gebreken en het werkelijk verbruik van gas, water en elektra.