Lofty Living | Totaal beheer
40758
page,page-id-40758,page-child,parent-pageid-40606,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Totaal beheer

Financieel, administratief en technisch beheer

 

Woont u ver van uw woning of bent u simpelweg niet in de gelegenheid om uw woning te verhuren en contact te hebben met de huurders? Wij bieden u een complete beheer dienst aan. Wij verzorgen voor u het volgende:

 

Intake

Naar aanleiding van ons eerste contact plannen wij een intakegesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek bepalen we samen de mogelijkheden tot verhuur en welke diensten hierbij aansluiten. We beoordelen en adviseren de inrichting van uw huurwoning en stellen een marktconforme huurprijs vast. By C geeft u tips en eventuele aandachtspunten mee die van belang zijn bij verhuur.

 

Inrichting van de huurwoning (optioneel)

By C verhuurt compleet gestoffeerde en gemeubileerde woningen. Samen met u wordt besproken of de woning instapklaar is en of de huurwoning interieurstyling nodig heeft. Indien u liever geen meubels aankoopt, kunt u deze voor een vast maandelijks tarief in bruikleen bij ons huren.

 

Marketing

By C maakt een complete woningpresentatie op. Wij zorgen voor een accurate omschrijving en professionele fotoshoot van uw huurwoning. Naast onze eigen website, adverteren we uw huurwoning op andere verhuursites en via verschillende social media kanalen. Verder brengen we uw huurwoning onder de aandacht in ons netwerk van woningzoekenden en expats, internationale studenten of stagiairs.

 

Werving en selectie huurder(s)

By C gaat op zoek naar de juiste huurder(s) voor uw huurwoning. Wij maken een selectie van potentiële kandidaten en informeren hun over de beschikbaarheid van uw huurwoning. By C verzorgt de bezichtigingen en informeert en onderhandelt over de verhuurvoorwaarden. Uiteraard screenen wij de huurder(s) voor toezegging van de huurwoning (waaronder vaststellen identiteit, juistheid van het opgegeven inkomen, uitvoeren van een credit check, in overleg met u als verhuurder controleren van verdere antecedenten die de betrouwbaarheid van de kandidaat vergroten).

 

Formaliseren

We stellen een geschikte huurovereenkomst op naar uw situatie welke we met u in detail doorspreken. Eventuele aanvullende voorwaarden worden in de huurovereenkomst opgenomen. Vervolgens leggen we de belangrijke punten in de huurovereenkomst uit aan de huurder. By C draagt zorg voor ondertekening van de huurovereenkomst door beide partijen. Ook zorgen wij voor het incasseren van de eerste huurperiode en waarborgsom.

 

Sleuteloverdracht

By C maakt een afspraak met u voor de sleuteloverdracht. Wij inspecteren de huurwoning, nemen de meterstanden op en stellen een inspectierapport op. By C zorgt voor de verzending van alle getekende documenten naar beide partijen en behandelt de doorbetaling van de ontvangen huurpenningen en waarborgsom.

 

Technisch Beheer

By C is het eerste aanspreekpunt voor zowel verhuurder als huurder voor wat betreft alle verhuur en huur gerelateerde zaken (vragen, problemen, klachten etc.) Wij voeren periodieke woninginspecties uit, controleren of huisregels worden nageleefd, communiceren gebreken, coördineren herstel- en reparatiewerkzaamheden. Tevens sturen wij poststukken bezorgd op het adres door naar U.

 

Financieel en Administratief Beheer

Wij dragen zorg voor alle financiële aspecten. We incasseren de huur, stort deze aan u door, voeren huurverhogingen door en manen aan bij achterstand. Tevens geeft By C begeleiding bij juridische bijstand in geval van blijvende wanbetaling en/of ontruiming.

 

Einde huurovereenkomst

Als de huurovereenkomst ten einde komt zorgt By C voor de inspectie en afwikkeling van de huurwoning en stellen we een inspectierapport op. Tevens maken we de eindafrekening van het werkelijk verbruik van gas, water en elektra op. We maken een afspraak met de huurder voor inname van de sleutel en zorgen voor de terugbetaling van de waarborgsom na verrekening van eventuele gebreken en het werkelijk verbruik van gas, water en elektra.

 

Bent u geïnteresseerd in de verhuur- en beheerdiensten van By C? Neem contact met ons op

 

[/vc_column_text]