Lofty Living | Bemiddeling
40753
page,page-id-40753,page-child,parent-pageid-40606,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Bemiddeling

Wilt u het beheer in eigen handen houden? By C kan ook enkel de bemiddeling voor u verrichten. Wij gaan spoedig op zoek naar de juiste huurders voor uw huurwoning. Wij verzorgen voor u het volgende:

 

Intake

Naar aanleiding van ons eerste contact plannen wij een intakegesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek bepalen we samen de mogelijkheden tot verhuur en welke diensten hierbij aansluiten. We beoordelen en adviseren de inrichting van uw huurwoning en stellen een marktconforme huurprijs vast. By C geeft u tips en eventuele aandachtspunten mee die van belang zijn bij verhuur.

 

Inrichting van de huurwoning (optioneel)

By C verhuurt compleet gestoffeerde en gemeubileerde woningen. Samen met u wordt besproken of de woning instapklaar is en of de huurwoning interieurstyling nodig heeft. Indien u liever geen meubels aankoopt, kunt u deze voor een vast maandelijks tarief in bruikleen bij ons huren.

 

Marketing

By C maakt een complete woningpresentatie op. Wij zorgen voor een accurate omschrijving en professionele fotoshoot van uw huurwoning. Naast onze eigen website, adverteren we uw huurwoning op andere verhuursites en via verschillende social media kanalen. Verder brengen we uw huurwoning onder de aandacht in ons netwerk van woningzoekende expats, internationale studenten of stagiairs.

 

Werving en selectie huurder(s)

By C gaat op zoek naar de juiste huurder(s) voor uw huurwoning. Wij maken een selectie van potentiële kandidaten en informeren hun over de beschikbaarheid van uw huurwoning. By C verzorgt de bezichtigingen en informeert en onderhandelt over de verhuurvoorwaarden. Uiteraard screenen wij de huurder(s) voor toezegging van de huurwoning (waaronder vaststellen identiteit, juistheid van het opgegeven inkomen, uitvoeren van een credit check, in overleg met u als verhuurder controleren van verdere antecedenten die de betrouwbaarheid van de kandidaat vergroten).

 

Formaliseren

We stellen een geschikte huurovereenkomst op naar uw situatie welke we met u in detail doorspreken. Eventuele aanvullende voorwaarden worden in de huurovereenkomst opgenomen. Vervolgens leggen we de belangrijke punten in de huurovereenkomst uit aan de huurder. By C draagt zorg voor ondertekening van de huurovereenkomst door beide partijen. Ook zorgen wij voor het incasseren van de eerste huurperiode en waarborgsom.

 

Sleuteloverdracht

By C maakt een afspraak met u voor de sleuteloverdracht. Wij inspecteren de huurwoning, nemen de meterstanden op en stellen een inspectierapport op. By C zorgt voor de verzending van alle getekende documenten naar beide partijen en behandelt de doorbetaling van de ontvangen huurpenningen en waarborgsom.

Naast bemiddeling bij het verhuren van woningen verlenen wij ook vastgoedbeheer diensten. By C is dan het eerste aanspreekpunt voor zowel huurder als verhuurder voor alle verhuur en huur gerelateerde zaken (vragen, problemen, klachten, reparaties, huurinning etc.) De beheerdiensten zijn aanvullend op de diensten die wij leveren bij bemiddeling.By C verzorgt het totale verhuurtraject en ontneemt u alle lasten.

Kijk voor meer informatie ook naar onze vastgoedbeheerdiensten.