Lofty Living | Our Philosophy
40805
page,page-id-40805,page-child,parent-pageid-1211,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Our Philosophy

By C is een innovatieve vastgoedbeheer onderneming die ernaar streeft het maximaal rendement te behalen voor u als particuliere verhuurder/ belegger. By C biedt smaakvolle woningen aan de jonge stijlvolle expat, internationale student en stagiair.

 

Als vastgoedbeheer bedrijf zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen, beheren en verhuren van woonruimtes in Rotterdam en omgeving. Wij verzorgen het gehele beheer van uw woning met toewijding en op professionele wijze. Van het inrichten van uw woning, afsluiten van huurovereenkomsten, 1e aanspreekpunt zijn voor de huurders, innen van de verhuuropbrengsten tot het beëindigen van de huurovereenkomst met de huurders en check- out, we staan voor u klaar. En begeleiden je van begin tot eind van je vastgoedtraject.

 

By C staat voor smaakvol, betrouwbaar en veilig verhuren en huren. Wij geloven dat betaalbaar, mooi en comfortabele huurwoningen een optimaal rendement opleveren. Onze moderne ingerichte woningen worden volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd en zijn van alle benodigde faciliteiten voorzien: internet, maandelijkse schoonmaakservice, keukengerei, bedlinnen en handdoeken.

 

By C zorgt voor een uitstekende klanten ervaring. Vriendelijkheid, persoonlijk contact en een goede service zijn voor ons van groot belang. Wij zijn altijd bereid mee te denken met U als klant en zoeken efficiënte oplossingen om aan uw wensen en behoeften te voldoen.

 

Wilt u meer informatie over de diensten van By C, neem vrijblijvend contact met ons op.