Lofty Living | Verhuur
40622
page,page-id-40622,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Verhuur

Wilt u uw woning verhuren? We ontnemen u alle zorgen.

 

Bent u eigenaar van een of meerdere woningen en wilt u deze tijdelijk of voor een lange termijn verhuren? Dan is het verstandig een specialist in te schakelen om u te adviseren over de complexe regelgeving en alle eisen waar u aan moet voldoen.

 


 

 

Wij zijn specialist in het tijdelijk verhuren van woningen. We hebben kennis over recente wet- en regelgeving, inzicht de lokale markt en ontwikkelingen en kennen de vereisten van alle partijen. Wij verhuren uw woning nadrukkelijk tijdelijk. Hierbij geniet de huurder geen huurbescherming en kan de huurovereenkomst op een vooraf afgesproken termijn ontbonden worden.

 

Ook als uw woning in de verkoop staat kunnen we u van dienst zijn. We kunnen uw woning tijdelijk verhuren met de clausule voor ontbinding in geval uw woning toch verkocht wordt. Zo blijft uw huis in de verkoop en heeft u geen dubbele woonlasten.

 

Als u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend afspraak. Voor ons netwerk van klanten zijn wij altijd op zoek naar te verhuren woningen.

 

Het inschakelen van By C bespaart u veel tijd en neemt u alle zorgen uit handen. Voor een overzicht van onze diensten bekijk ook onze vastgoedbeheer pagina.